Tillsammans skapar vi framtidens företag

Våra bolag

Broviken har investerat i svenska och norska företag inom samhällsbyggnad, IT/digitalisering och hälsa. Den gemensamma nämnaren för våra bolag är att de är tjänsteföretag med en gedigen värdegrund och starkt lokalt entreprenörskap.

brightmill logotyp

Corplus grundades 2012 och är en snabbväxande förmedlare av interimstjänster och projektuppdrag inom affärsområdena ekonomi, HR och lön med kontor i Stockholm och Malmö.

brightmill logotyp

Brightmill grundades 2011 och är en av Sveriges ledande byråer inom interim management. Sedan starten har Brightmill hjälpt över tusen kunder i jakten på rätt kompetens.

Data Ductus logotyp

Data Ductus är ett modernt, flexibelt företag som erbjuder högkvalitativa IT-tjänster för stora och medelstora företag och organisationer inom främst telekom, offentliga verksamheter samt tillverkningsindustrier.

Cereb logotyp

Cereb är en ledande vårdaktör inom psykiatri och pediatrik. Bolaget består av dussintalet mottagningar med den gemensamma visionen att alla ska få den vård som behövs, i rätt tid. Med starka värderingar arbetar man för att vara den vårdgivare som patienter, remittenter och beställare helst väljer.

Forsen logotyp

Forsen är den ledande oberoende leverantören av kvalificerade tjänster och rådgivning inom projekt-, projekterings- och byggledning till offentliga och privata fastighetsägare.

Energi Funktion Komfort logotyp

Energi Funktion Komfort, Skandinavien AB (EFKAB) startade 2011 och är en rikstäckande, teknikkonsult med fokus på installation inom kommersiella fastigheter, industri och infrastruktur.

NOX Consulting logotyp

NOX Consulting är Stockholms ledande konsultförmedlare inom IT och management. Bolaget har ett nätverk av IT-kompetens bestående av 7 000 seniora konsulter genom 3 000 frilansande konsulter och ca. 200 partnerbolag.

Datakraft logotyp

Datakraft är ett IT-bolag som driver ett eget datacenter och verkar som extern IT-avdelning.
*Ingår i Ductus-koncernen

Psykologpartners

Psykologpartners är en strategisk partner för verksamheter som behöver spetskompetens inom psykologi och beteendeförändring.

Attollo logotyp

Attollo är en ledande IT-konsult inom området Business Intelligence och Analytics. Attollo grundades 2007 och har sedan starten expanderat kraftigt.

HRP Logotyp

HRP är det ledande, oberoende projektledningsföretaget på den norska marknaden. HRP, som finns representerade med 20 kontor från Kristiansand i syd till Tromsö i nord, har ca 400 medarbetare och omsatte under 2020 ca 470 MNOK.

Svefa logotyp

Svefa, är en av de ledande fastighetsrådgivarna i Sverige. Svefa-koncernen, med ca 180 medarbetare och drygt 300 Mkr i årsomsättning, erbjuder spetskompetens och kvalificerad rådgivning inom fastighetssektorn.

Värderingsdata kungsbacka logotyp

Värderingsdata levererar automatiserade värderingsmodeller (AVM) för den svenska bank- och finansmarknaden. Bolaget erbjuder också informationstjänster för analys och värdering av såväl kommersiella fastigheter som privatbostäder.
*Ingår i Svefa-koncernen

Nikita logotyp

Nikita är en oberoende konsultförmedlare med fokus på konsulter inom IT och management. Nikita grundades 2008 och är en kvalitativ konsultförmedlare med huvudkontor i Stockholm. Nikita tror på människan och den skillnad som rätt person på rätt plats kan åstadkomma.

Modigo logotyp

Modigo är specialiserade på utredning och behandling inom neuropsykiatri. Bolaget är grundat av psykologer och är Sveriges största aktör inom neuropsykiatriska utredningar. Modigo har sju kliniker i Sverige från Lund i syd till Sundsvall i nord och har över 100 erfarna psykologer och specialistläkare som vill hjälpa dig till en mer hållbar vardag. Modigo erbjuder den bästa individanpassade vården, när den behövs.