Tillsammans skapar vi framtidens företag

Broviken genomför ytterligare en framgångsrik kapitalanskaffning om ~200 miljoner

31 oktober 2018

Carnegie Investment Bank AB (publ) agerade rådgivare i samband med emissionen. Brovikens kapitalbas uppgår efter nyemissionen till ~500 miljoner kronor.

"Vi är väldigt glada för det positiva förtroende som vi har fått för vårt koncept att investera i och vidareutveckla entreprenörsbolag. Vi är samtidigt väldigt glada över att ha fått en mycket stabil och långsiktig ägarkrets som också kommer att kunna bidra till att ytterligare bredda vårt kontaktnät”, säger Per Granath, VD Broviken. ”Vi ser nu fram emot att inom kort göra våra första investeringar i företag som vi kan vidareutveckla tillsammans med entreprenörer och ledningar”.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Per Granath, VD Broviken Gruppen AB
E-mail: per.granath@broviken.se
Mobil: +46 70 637 40 18

Om Broviken

Broviken investerar i svenska företag inom tjänstesektorn drivna av starka entreprenörer och ledningsgrupper. Brovikens partners har själva mångårig erfarenhet från företagsutveckling i roller som ledare, ägare och styrelsemedlemmar. Brovikens fokus är att utveckla företag och att bidra till att redan fina företag kan bli ännu bättre och nå sin fulla potential. För ytterligare information, se www.broviken.se