Forsen stärker sin marknadsnärvaro genom partnerskap med PQ Projektledning

13 september 2022

Tillbaka till nyhetsöversikten
Stockholm Skyline

Forsen accelererar sin expansion genom att gå samman med PQ Projektledning AB. I och med affären breddas Forsen Partners geografiska närvaro till fler viktiga och växande orter.

PQ Projektledning grundades 2007 av Jonas Karlsson, Patrik Andersson, Susanne Fahlström och Tomas Domberg. Genom sitt starka engagemang för sina kunder och deras projekt i kombination med djup kompetens, har företaget byggt upp en ledande marknadsposition i Eskilstuna och i Västerås. PQ är även verksamma i Stockholmsregionen. Företaget har 47 anställda och en årsomsättning om cirka 80 MSEK.

‒ Partnerskapet innebär att vi kan erbjuda våra kunder tillgång till mer resurser, fler tjänster samt ge våra medarbetare ännu större möjligheter till utveckling, säger Jonas Karlsson, VD PQ Projektledning.

‒ PQ Projektledning är ett välrenommerat bolag med mycket kompetenta och erfarna medarbetare, som samtliga drivs av en stor passion och ett engagemang i sina kunder och deras projekt. Tillsammans med PQ tar vi ett stort steg närmare vår ambition att positionera Forsen Partners som den ledande projekt- och byggledningsaktören i Sverige, säger Annika Selin, VD Forsen.

Villkor för transaktionen offentliggörs inte.

Om Broviken

Broviken investerar i svenska kunskapsintensiva tjänsteföretag drivna av starka entreprenörer och ledningsgrupper. Brovikens partners har själva mångårig erfarenhet från företagsutveckling i roller som ledare, ägare och styrelsemedlemmar. Broviken bidrar aktivt till att vidareutveckla företagen med visionen att vara den bästa ägaren till kunskapsintensiva företag.

För ytterligare information, se www.broviken.se

För mer information:

Jonas Karlsson

VD PQ Projektledning

jonas.karlsson@pqp.se +46 70 366 19 70

Anders Törnsten

Investeringsansvarig Broviken

anders.tornsten@broviken.se +46 72 515 73 30