Stockholm Skyline

Forsen ingår partnerskap med Projektledarbyrån

9 november 2021

Tillbaka till nyhetsöversikten

Forsen ingår partnerskap med Projektledarbyrån

Projektledarbyrån Sverige AB går in under samma ägartak som Forsen AB när Broviken Gruppen (”Broviken”) fortsätter att satsa på kvalificerad byggprojektledning. I och med förvärvet utökar Forsengruppen sin geografiska närvaro och får in fler kompetenta projektledare. Projektledarbyrån är ett mycket välrenommerat projektledningsföretag som byggt en ledande marknadsposition i Dalarna med närvaro även i Gästrikland. Företaget har en mycket stabil kundbas med en bra mix av uppdrag mot offentliga och privata beställare. Projektledarbyrån har 21 medarbetare med bred och djup kompetens.

‒ Vi är glada över att få in en mycket branschkunnig ägarpartner som kommer att kunna bidra med stöd och kunskap. Detta kommer att underlätta att hantera den starka efterfrågan vi märker av från våra kunder och möjliggöra för oss att ta nästa naturliga steg i utvecklingen av Projektledarbyrån, säger Roland Appelgren, medgrundare Projektledarbyrån.

‒ Vi har lärt känna Projektledarbyrån som ett professionellt, välskött företag med en stark värdegrund en tydlig kvalitetsambition med stort engagemang för kunder och medarbetare. Vi ser fram emot att aktivt bidra i den fortsatta utvecklingen av Projektledarbyrån tillsammans med alla medarbetare, säger Eva Färnstrand, styrelseordförande i Forsen. Villkor för transaktionen offentliggörs inte.

Om Broviken

Broviken investerar i svenska företag inom tjänstesektorn drivna av starka entreprenörer och ledningsgrupper. Brovikens partners har själva mångårig erfarenhet från företagsutveckling i roller som ledare, ägare och styrelsemedlemmar. Brovikens fokus är att utveckla företag och bidra till att redan fina företag kan bli ännu bättre och nå sin fulla potential.

För mer information:

Cajsa Lindgårdh

Kommunikationschef Forsen

073-439 26 22 cajsa.lindgardh@forsen.com

Eva Färnstrand

Styrelseordförande Forsen

070-603 18 00 eva@farnstrand.com

Anders Törnsten

Investeringsansvarig Broviken

072-515 73 30 anders.tornsten@broviken.se