Tillsammans skapar vi framtidens företag

Stockholm i solnedgång

Pernilla Ramslöv är näringslivets mäktigaste kvinnliga entreprenör 2021

3 mars 2021

Tillbaka till nyhetsöversikten

Pernilla Ramslöv är Näringslivets mäktigaste kvinnliga entreprenör 2021. Dagens Industri har utnämnt Pernilla Ramslöv, VD och grundare till NOX Consulting, till Näringslivets Mäktigaste Kvinnliga Entreprenör 2021. Pernilla vinner utmärkelsen för andra gången på kort tid och fortsätter att visa vägen för att framgångsrika bolag är dem som ger kraft och kärlek till andra.

- Det känns fantastiskt att få den här utmärkelsen. Det här är ett pris som jag delar med alla otroligt kompetenta medarbetare på NOX som varje dag gör skillnad för våra kunder och konsulter. Detta pris ger oss kraft verkligen kraft att göra ännu mer och bli ännu bättre. Jag är stolt över att det arbete som vi driver kopplat tillegenföretagande, ledarskap och hållbarhet uppmärksammas på det här ärofyllda sättet. Detta pris sporrar oss att göra ännu mer och bli ännu bättre, säger Pernilla Ramslöv.

NOX Consulting har, genom att bryta mönster i en traditionell bransch, framgångsrikt lyckats bygga en ny typ av bolag inom den starkt växande gigekonomin. Bolaget skiljer sig från den traditionella konsultförmedlaren genom fokus på relationer, förmåga att skapa mervärde för kunderna och genom ett innovativt community för egenföretagare.

- Det här är ett viktigt kvitto på att vi gör rätt saker. Vi är stolta över att vara en del av Broviken- gruppen som ger oss ännu mer kraft på vår tillväxtresa mot vårt mål att bli ett miljardbolag, fortsätter Pernilla.

Se hela intervjun med Pernilla här

Om Broviken

Broviken investerar i svenska företag inom tjänstesektorn drivna av starka entreprenörer och ledningsgrupper. Brovikens partners har själva mångårig erfarenhet från företagsutveckling i roller som ledare, ägare och styrelsemedlemmar. Brovikens fokus är att utveckla företag och bidra till att redan fina företag kan bli ännu bättre och nå sin fulla potential. För ytterligare information, läs mer här!

För mer information, vänligen kontakta Lisa Hartikainen, Marknadschef NOX Consulting

lisa.hartikainen@noxconsulting.se 072-938 19 71

För ytterligare information om Broviken vänligen kontakta Per Granath, vd Broviken

per.granath@broviken.se +46 706 374 018